7 Romantische Ideetjes Voor Valentijnsdag

Naast het verrassen van je geliefde met een (of meerdere!) lieve smsjes, zijn er natuurlijk nog tal van andere manieren om op een lieve en originele wijze indruk te maken! Hieronder een aantal romantische cadeau ideen voor Valentijn.

Heerlijke massage

Biedt je geliefde een heerlijk ontspannende massage aan.
Een romantisch muziekje (bij voorkeur muziek die voor jullie beiden een betekenis of een mooie herinnering heeft), lekker ruikende massage olie, veel kaarsjes…. Et voila, Love is in the air!

 

Romantisch cadeau

Er bestaan enorm veel leuke, originele romatische cadeautjes. Van chocolade tot bedrukte kussens, van bloemen tot knuffels, en heel veel meer… Met o.a. wel 1000 cadeaus met eigen foto of tekst!

 

Ontroerend liefdesgedicht

Draag een mooi, welgemeend liefdesgedicht voor aan je geliefde. Om het plaatje compleet te maken, is de timing en locatie van belang; zorg voor een romantische sfeer en omgeving! Je kunt als variant ook je gedicht opnemen (liefst dan met een mooi muziekje op de achtergrond) en deze aan je geliefde geven om op te zetten in de auto (samen of alleen). De verrassing plus de muziek zullen het gebrek aan een romantische omgeving goed maken.

 

Romantische film kijken

Misschien niet echt een verrassing, maar het blijft altijd gezellig om knus tegen elkaar aan te kruipen en een mooie liefdesfilm te kijken…Enkele voorbeelden van leuke romantische films zijn:

  • My best friends wedding; met Julia Roberts en Dermot Mulroney uit 1997
  • Pretty Woman; met Julia Roberts en Richard Gere uit 1990
  • While you were sleeping; met Sandra Bullock, Bill Pullman en Peter Gallagher uit 1995
  • Notting Hill; met Julia Roberts en Hugh Grant uit 1999
  • Edward Scissorhands; met Johnny Depp en Winona Ryder uit 1990
  • French Kiss; met Kevin Kline, Megg Ryan en Jean Reno uit 1995
  • Titanic; met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet uit 1997
  • Jack and Jill; met Adam Sandler en Katie Holmes uit 2012
  • Forrest Gumb; met Tom Hanks en Robin Wright uit 1994
  • There is something about Mary; met Ben Stiller, Cameron Diaz en Matt Dillon uit 1998

 

Hotel met jacuzzi

Boek een hotelkamer met jacuzzi voor 1 nacht. Hou de verrassing zo lang mogelijk geheim (het liefst zelfs tot aan het hotel!). Zorg ook hier dat kaarsjes en een sfeervol muziekje niet ontbreken! Bestel een fles champgne om het af te maken… TIP: Boek de bruidssuite (indien betaalbaar)!

 

Romantisch avondje uit

Nodig je geliefde uit om zich mooi aan te kleden. Plan een speciaal avondje uit met een romantisch diner, wellicht een mooie theatervoorstelling of een film.  Of misschien is er een leuke club in de buurt om gezellig te dansen. Besluit de avond met een mooie avondwandeling, bijvoorbeeld aan zee.

 

Picknick met z’n tweetjes

Trek er samen op uit in de natuur , gewapend met een fiets, een kleed en een goed gevulde picknickmand. Zorg voor voldoende lekkernijen en een flesje wijn (of 2…). Zoek een rustig plekje waar de romantiek ongestoord z’n werk kan doen…

https://ladykiller.nl/valentijn-date-ideeen/

Share this post:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Category

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.