Klassieke vloeren

Als we het hebben over het woord klassiek, dan denk je gelijk aan iets wat vroeger is gemaakt en wat niet meer zo populair is in deze tijd. Er zijn wel degelijk klassieke dingen die op hedendaagse nog worden gebruikt of gekocht als klassieke houten vloeren, zoals massief, eiken en visgraat. Een klassieke uitstraling zeker in woningen springt het leven ervan af.

Massieve vloeren

Massieve vloeren zijn vloeren die uit 100% hout bestaat en dat kun je merken wanneer je een massieve plank probeert op te tillen, want ze zijn best zwaar. Massieve vloeren is niet alleen maar uit één houtsoort te verkrijgen. Massieve vloeren heb je van Eikenhout, Essen, Beuken, Jatoba, Robijn en zoveel meer. Vroeger waren massieve vloeren razend populair, maar na paar jaar tijd is grotendeels van de massieve vloeren vervangt door lamelparket. Lamelparket was een grote upgrade, want het zorgde voor minder problemen, zoals een plank die krom trekt, maar de laatste tijd worden weer iets meer van de massieve vloeren verkocht.

Eiken vloeren

Eikenhout is de meest verkochte houtsoort en daardoor ook de populairste houtsoort van allemaal. Waarom gaan de meeste consumenten voor Eikenhout? Het assortiment is vrij diep, want eikenbomen vind je op veel gebieden over de hele wereld. Zo kun je kiezen uit Amerikaans eiken, Russisch eiken, Zuid Amerikaans eiken en Europees eiken. Ze hebben allemaal een iets ander kleur en structuur wat ieder eikensoort zo uniek maakt. Met Eikenhout kun je ook veel meer, want het wordt vaak geïnstalleerd bij traprenovaties en als je voor visgraat gaat is het ook grotendeels Eikenhout.

Visgraat vloer

Visgraat vloer bestaat alleen maar uit korte en smalle planken die in bepaalde patronen gelegd kunnen worden. Juist omdat het alleen maar uit korte en smalle planken bestaat maakt het zo duur, maar wel ontzettend mooi en verveelt het ook niet als het er al bewijze van spreken tien jaar in een huis ligt. Als je voor een Visgraat vloer wilt gaan kun je kiezen uit Lamelparket, Eiken, Laminaat, PVC en Visgraat parket. Visgraat wordt niet alleen van Eikenhout gemaakt, maar ook van Tauari, Jatoba, Curupixa, Beuken, Essen, Maple, Sucupira, Goncalo, Teak en Merbau. Genoeg keuzes om de meeste ideale Visgraat vloer uit te kiezen voor jouw woning. Je kunt een oude vloer ook helemaal nieuw maken, dit doe je door lamelparket te schuren

Tags

Share this post:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.