Mooie bestemmingen voor een fly&drive vakantie

Bij een fly-drive vakantie combineer je je vliegreis met een huurauto, inclusief overnachtingen. Het fijne aan zo’n reis is dat deze volledig naar je eigen wensen kan worden ingevuld. Zo kun je bijvoorbeeld met het vliegtuig naar Mexico reizen, om daar met een huurauto een rondreis door Yucatan te maken.

Rondreis Yucatan

Yucatan is een zeer populaire vakantiebestemming in Mexico. Het is een schiereiland waar je de mooiste cenotes van Mexico kunt vinden. Cenotes zijn grote grotten in Yucatan die water bevatten. Cenotes vind je in gebieden waar geen bovengrondse rivieren te vinden zijn. Deze grotten zijn absoluut prachtig om te zien en je kunt er dus ook zwemmen. Er zijn een heleboel grotten om uit te kiezen. Aanraders zijn Cenote Dos Ojos en Gran Cenote.

Naast deze grotten zijn er genoeg bezienswaardigheden in Yucatan. Zo is er veel te zien over de bijzondere Mayacultuur. Het Chichén Itza is daar een voorbeeld van. Het Chichén Itza is een Maya-stad, een indrukwekkend wereldwonder wat je niet wilt missen. Je kunt ook een bezoekje brengen aan de Maya-ruïnes van Tulum. Deze ruïnes liggen aan de kust, waardoor je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Caribische zee.

Er is nog veel meer te beleven in Yucatan. Je kunt gaan snorkelen met zeeschildpadden in Akumal, of de kleine stad Valladolid gaan ontdekken. Vergeet ook niet het heerlijke Mexicaanse street food te proberen. Kortom, genoeg te beleven als je op rondreis door Yucatan gaat.

Zuid-Afrika als bestemming voor een fly&drive vakantie

Voor een fly&drive vakantie zijn er veel indrukwekkende bestemmingen waar je uit kan kiezen. Afrika bijvoorbeeld. Afrika staat bekend om haar prachtige, ongerepte natuur en diversiteit. Veel mensen kiezen ervoor om een rondreis te maken in het prachtige Zuid-Afrika. Het duurt even om er te komen met het vliegtuig, dus dan is het fijn om alvast een huurauto geregeld te hebben bij aankomst. Een rondreis door Zuid-Afrika is ontzettend mooi en zal een ervaring zijn die je nooit zult vergeten. Als je op rondreis gaat in Zuid-Afrika kun je prachtige routes afleggen. Zo kun je een bezoekje brengen aan het Krugerpark, het grootste en bekendste wildpark in Afrika.

Tags

Share this post:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.