Waarom de Tesla Model 3 de toekomst van transport is

De Tesla Model 3 is de toekomst van transport. Veel mensen zijn enthousiast over deze auto, en niet voor niets. Hij heeft een heleboel geweldige functies die hem onderscheiden van de concurrentie. In deze blogbijdrage bespreken we enkele redenen waarom de Tesla Model 3 zo revolutionair is. We zullen het ook hebben over enkele van de nadelen die het heeft in vergelijking met andere auto’s op de markt. Over het algemeen zijn wij van mening dat de Tesla Model 3 een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto!

De Tesla Model 3 is Tesla’s eerste auto in de betaalbare range. Betaalbaar staat daarbij alsnog tussen aanhalingstekens aangezien hij nog wel zo’n € 50.000,- kost. Hij heeft een bereik van meer dan 500 km, en kan van 0 tot 100 km gaan in minder dan zes seconden. De Model 3 heeft ook een groot 17 inch aanraakscherm, en een autopilot systeem dat de auto in zijn rijstrook kan houden en automatisch remt als hij een obstakel voor zich detecteert.

Het opladen van de Tesla Model 3 doe je aan je eigen laadpaal of de speciale Tesla Superchargers. Die je in Nederland bij veel vd Valk hotels ziet staan. Die laatste laden je auto binnen 20 minuten weer op. De Tesla Model 3 laadkabel moet een type 2 stekker hebben en geschikt zijn voor 3 fase opladen. De Tesla Model 3 heeft een standaard laadvermogen tot 11kW. Aan een normale laadpaal is je accu daarmee weer in zo’n 8u opgeladen.

Tesla Model 3 interieur

Het interieur van de Tesla Model 3  is erg minimalistisch. De nadruk ligt vooral op het grote touchscreen midden op het dashboard. Dit scherm wordt gebruikt om de meeste functies van de auto te bedienen, van de klimaatregeling tot de navigatie. Het ontbreken van fysieke knoppen en schakelaars geeft het interieur een heel strakke en moderne uitstraling.

De Tesla Model 3 is een geweldige auto voor iedereen die een betaalbare, milieuvriendelijke optie zoekt. Hij heeft een grote actieradius, kan van 0 tot 100 km in minder dan zes seconden, en heeft een minimalistisch interieur. Over het geheel genomen vinden we dat de Tesla Model 3 een geweldige keuze is voor iedereen die een nieuwe auto zoekt!

Tags

Share this post:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.